Ik ben eigenaar

Woning - Appartement - Opbrengsteigendom
Uw woning en inboedel beschermen? Met een brandverzekering ben je veilig. Al onze polissen bieden ruime waarborgen aan, al dan niet uitbreidbaar met optionele waarborgen zoals diefstal inboedel, rechtsbijstand, optie tuin of zwembad enz

Bereken uw brandverzekering
Ik ben eigenaar

Ik ben huurder

Appartement - Studio - Villa
Op zoek naar een brandverzekering voor een appartement of woning als huurder? Vanaf 1 januari 2019 ben je verplicht een verzekering als huurder af te sluiten. Vergelijk hier voor de beste voorwaarden!

Bereken uw brandverzekering
Ik huur een woning

Ik huur een appartement
- De brandverzekering is ruimer dan enkel een brandwaarborg. De verzekering verleent ook dekking voor vele andere bedreigingen voor het vermogen, zoals ontploffing, storm, hagel, waterschade...

Het doel van de brandverzekering is drieledig:


- De brandverzekering laat je toe om, als eigenaar, in geval van een gedekt schadegeval, een vergoeding te bekomen die je in staat stelt het gebouw te herstellen, terug op te bouwen of een ander gebouw aan te kopen.

- Als huurder kun je een beroep doen op de dekking van je huuraansprakelijkheid ten aanzien van de eigenaar.

- Beiden kunnen een vergoeding bekomen om het gebouw en/of de inhoud te herstellen of te vervangen als het getroffen wordt door een gedekt gevaar.

Wij raden dus niet alleen de eigenaars, maar ook de huurders van gebouwen aan om het gebouw en de inhoud ervan te verzekeren.

Onze partners