Wat is een uitvaartverzekering?

Een uitvaartverzekering dekt de kosten van uw begrafenis of crematie. Een hele geruststelling, want uw nabestaanden hoeven zich geen financiële zorgen te maken over uw uitvaart.

DELA gaat bovendien nog een stap verder. In de DELA uitvaartverzekering, het DELA Uitvaartzorgplan, is nabestaandenzorg standaard inbegrepen. Dat betekent dat een consulent nabestaandenzorg langsgaat bij uw familie om te helpen bij de administratieve en praktische verwikkelingen na de uitvaart. Een welgekomen hulp in emotioneel moeilijke tijden.

Een uitvaartverzekering is dus een mooi gebaar en zorgt voor gemoedsrust, voor u én voor hen. Doe het nu voor later. Ze zullen er u dankbaar voor zijn.

Waarom een uitvaartverzekering?

Een uitvaart kost vandaag gemiddeld € 5.000*, zonder rekening te houden met de koffietafel, de grafsteen en de grafconcessie. Rekent u die zaken er wel bij, komt u al gauw uit op een bedrag van € 7.000 en meer. Met een uitvaartverzekering blijven nabestaanden gespaard van deze kosten. Een mooi gebaar.

Maar het DELA Uitvaartzorgplan is veel meer dan zomaar een geldkwestie. We willen het verdriet en de praktische beslommeringen van nabestaanden zoveel mogelijk verlichten. Daarom helpen we graag bij alle regelingen voor, tijdens en na de uitvaart. Zo zit nabestaandenzorg standaard in onze uitvaartverzekering.

Een waardige uitvaart voor iedereen is nog steeds onze missie.

Wilt u weten hoeveel een uitvaart naar uw wensen kost? Een afscheid dat een weerspiegeling is van wie u was tijdens het leven?

Kenmerken DELA Uitvaartzorgplan

Het DELA Uitvaartzorgplan is een kapitaal uitvaartverzekering. In dit soort polis verzekert u een bedrag dat bij overlijden beschikbaar is om de uitvaartkosten te betalen.

  • U kiest zelf het verzekerd bedrag en de looptijd van uw premiebetalingen in functie van de uitvaartkosten.
  • DELA betaalt rechtstreeks de uitvaartkosten aan de begrafenisondernemer of aan de begunstigden in de polis.

Nuttige links

 

dela verzekeringen contact
dela hoofdkantoor
download DELA Stappenplan
uitvaartverzekering belgië
dela belgië
dela makelaar zoeken
dela overlijden melden